Informatie

Bij Le Chardonnay Knokke-Heist zijn we trots op onze huisgemaakte gerechten, bereid met dagverse ingrediënten. Ontdek ons unieke menu en de sfeer die we willen creëren.

Menu

Onze menukaart draagt bij aan de totale beleving in Le Chardonnay Knokke-Heist. Alles is huisgemaakt en dagvers, om u de beste kwaliteit te bieden.

Dit menu wordt elke zondag namiddag geüpdatet.

Lunch - €32,00 - Week van 01/12
Escargots met huisgemaakte kruidenboter
Hertenstoofkroket
~
Filet Pur met frietjes, salade, en saus naar keuze ( Bearnaise, Champignon of Peper )
Schelvis met fijne groenten en puree
~
Koffie of thee inbegrepen
~
Supplement dessert €5,00
Marktmenu - €63,00
Ganzenlever met uienconfituur en brioche
12 stuks gegratineerde mosselen
~
Kabeljauwhaasje met venkel, pastis en puree
Hertenragout met veenbessen, peertje, witloof en amandelkroketten
~
Crème brûlée
Carpaccio van ananas met een bolletje vanille-ijs
Koffie of thee
Suggesties ENKEL OP RESERVATIE (24u vooraf)
Zeevruchtenschotel €90,00 p.p.
Voorgerechten Prijs
Huisgemaakte garnaal kroketten 1st / 2st €14,00 / €25,00
Huisgemaakte kaas kroketten 1st / 2st €11,00 / €20,00
Duo van garnaal en kaas kroketten €21,00
Oesters 6st (Creuses) €24,00
Gegratineerde Mosselen 12st / 18st €16,00 / €19,00
Ganzenlever met uienconfituur en brioche €27,00
Hoofd gerechten Prijs
Mosselen Natuur €30,00
Mosselen witte wijn €32,00
Mosselen room look €33,00
Kabeljauwhaasje met venkel, pastis en puree €36,00
Lotte rode curry, met groenten en rijst €38,00
Kreeft “Belle Vue” €58,00
Gegrilde kreeft met kruidenboter en rijst €65,00
Filet pur met salade en frietjes €42,00
Fazant Fine Champagne met amandelkroketten en garnituren €40,00
Hazenrug met poivradesaus, amandelkroketten en garnituren (Per 2 personen) €46,00
Desserts Prijs
Dame blanche €11,00
Crème brûlée €11,00
Coup Colonel €12,00
Colonel Tricolor €13,00
Café Glacé €12,00
Carpaccio van ananas met een bolletje vanille-ijs €11,00